best free web site builder


DOG PROTECT


(NEUTRALIZACIJA PATOGENOSTI ŠIROKOG SPEKTRA ŠTETNIH ZRAČENJA, PODIZANJE PROTOKA ENERGIJE I JAČANJE OTPORNOSTI ORGANIZMA, JAČANJE IMUNITETA, VEĆA MIRNOĆA, MANJA AGRESIVNOST, MANJA NERVOZA I PUNO VEĆE ZADOVOLJSTVO VAŠEG PSA)

POZITRON PLUS - DOG PROTECT OGRLICA, jedinstven je proizvod 21. stoljeća, KOJI POMAŽE ZAŠTITITI ZDRAVLJE I PRODUŽITI ŽIVOTNI VIJEK Vašeg psa, u tijeku brzog razvoja modernih tehnologija. Proizvedena je zahvaljujući nevjerojatnim mogućnostima koje pruža NANO-TEHNOLOGIJA. Danju i noću omogućava iznadprosječnu zaštitu zdravlja Vašeg psa od štetnih učinaka GEOPATOGENIH ZRAČENJA ( Hartman, Curry, podzemni vodeni tokovi i sl.), štetnih učinaka ELEKTROMAGNETSKIH ZRAČENJA tehničkih uređaja koji nas okružuju unutar prostora u kojem boravimo ( mobilni telefoni, računala, wi-fi bežični signali, TV, strujni krugovi i sl...) te ELEKTROMAGNETSKIH ZRAČENJA koja dolaze iz vana ( repetitori , antene, sateliti, radari, trafostanice ...). Uz to, širokim spektrom programiranih fizioloških frekvencija NANO TECH OGRLICA potiče bolji protok energije kroz tijelo Vašeg psa, i umirujuće djeluje na njegov vegetativni živčani sustav, te tako omogućuje bolji protok energije i posljedično jači imunitet.


Mobirise
Mobirise

POZITRON PLUS DOG PROTECT ugrađen je u pseću ogrlicu, a funkcionira kao MALI ODAŠILJAČ ŽELJENOG, PROGRAMIRANOG SPEKTRA FREKVENCIJA, koji je kompatibilan sa fiziološkim frekvencijama Vašeg psa. Zato se tijelo psa pod utjecajem POZITRONA PLUS lakše rješava nakupljenog stresa, napetosti, nervoze i anksioznosti, a organizam postaje energetski jači i prirodno otporniji na mnoga oboljenja, ali i na štetne utjecaje patogenih zračenja iz naše okoline.
Zaštitna ogrlica stavlja se oko vrata Vašeg psa, a radijus pozitivnog zaštitnog djelovanja iznosi do 60 cm. POZITRON DOG PROTECT implementiran je u unutrašnjost ogrlice, kako bi bio maksimalno zaštićen od vanjskih utjecaja. Ogrlica ne smije biti izložena jakim izvorima topline i agresivnim kemikalijama. Preporuča se da pas zaštitnu ogrlicu nosi stalno, a idealno ju je koristiti u kombinaciji sa ZAŠTITNIM PANELOM  - DOG PROTECT za pseću kučicu ( ili mjesto spavanja psa ). U tom slučaju tokom noći možete skinuti zaštitnu ogrlicu. ZAŠTITNI PANEL – DOG PROTECT ima radijus zaštite cca 3 metra, a koristi se kao izvrsna zaštita pseće kučice ili mjesta spavanja psa. ZAŠTITNI PANEL postavlja se ispod kućice ili ispod podloge na kojoj pas spava.
Proizvodi iz palete POZITRON PLUS osvojili su brojne nagrade na sajmovima inovacija, imaju vrhunska Rješenja testiranja sa iznadprosječnim zaštitnim učinkom. Posebno ističemo CERTIFIKAT ZAŠTITNOG UTJECAJA dobiven na temelju znanstvenog istraživanja u INSTITUTU ZA BIOELEKTROMAGNETIKU I NOVU BIOLOGIJU - "BION", koji je priznat u medicinskim i znanstvenim krugovima.

Javite nam se na mail i podjelite s nama iskustva
Vašeg ljubimca s POZITRON PLUS DOG PROTECT-om. Na taj način pomažete da budemo još
bolji i da Vaši ljubimci budu još zadovoljniji.

dog.protect@pozitronplus.com

Mobirise
Mobirise
Adresa

MEDI SPA d.o.o. (Ltd.)
Vlade Gotovca 21
HR-10000 Zagreb

Kontakt

Varaždin Office: Sajmište 7, HR-42000 Varaždin,
Tel. #: +385 42/490 607
info@pozitronplus.com

Zagreb Office: ‘PREČKO’ SHOPPING CENTRE, Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb,
Tel.: +385 1/387 6064

Korisne informacije

Uvjeti korištenja
Kontakt