best free web page software


Iskustva i česta pitanja


ROBERTA, ZAGREB
Na susjednoj zgradi, oko 400 metara od našeg stana , postavljeni su repetitori mobitelskog signala. Moja djeca i suprug nisu tome pridavali veliku pažnju, no kod mene je mjesecima bio izražen jedan problem opterećenosti sa tom situacijom. Na mene je to utjecalo loše na jedan neobjašnjivi način, kao da sam imala neprestanu „ buku „ neugodan šum i nemir u glavi. Stan nam je ujedno opremljen sa puno tehničkih uređaja, i sve to je kod mene izazivalo veliku nelagodu i strah od moguće opasnosti po zdravlje za moju djecu i nas. Nakon posjete Vašeg izvrsnog predstavnika, kojega smo primili po preporuci naših kumova, situacija se u našem domu potpuno preokrenula. Nakon postavljanja POZITRONA PLUS, gotovo momentalno i trajno, „ buka „ u mojoj glavi se potpuno utišala, nemir je nestao i osobno sam se u svom domu počela osjećati puno ugodnije. Nevjerojatno je da se posljednjih mjeseci od kada imamo Vaš proizvod puno manje svađamo, napetih situacija među nama ima upola manje, djeca su mirnija, bolje uče, postižu bolje rezultate u školi, a suprug također primjećuje da mu je boravak u stanu daleko ugodniji nego prije. Ja sam puno opuštenija, imam daleko više volje i strpljenja sa djecom i osjećam se puno sigurnije nakon puno vremena. Osim POZITRONA za cijeli stan, zaštitili smo i sve naše mobilne telefone, i mogu samo reći HVALA što postojite.
 
ZVONIMIR, VARAŽDIN
Za sebe tvrdim da sam normalna i realna osoba po svim pitanjima u životu. Pošto nas ima petero u kući, htjeli, ne htjeli, okružili smo se sa jako puno tehnike u našem domu. Također radim uredski posao, te sam okružen tehnikom i na radnom mjestu. Slično je i sa mojom suprugom. A djeca, kao da više ne postoji igralište, previše vremena provode za svojim tabletima, za računalom i mobilnim telefonima. Pokušavamo to reducirati, no to je stalni rat i igre bez granica. Čitajući dosta o raznim vrstama štetnih zračenja koja dolaze sa modernim tehnologijama, naša zabrinutost za zdravlje i budućnost naše djece bila je stalna. Iskreno, jako me iznenadilo da i na našem krevetu, i krevetu jednog djeteta postoji štetno zračenje, na koje nam je ukazao Vaš predstavnik. Zahvaljujući Vašim proizvodima, postali smo bitno manje opterećeni, i unatoč početnoj skepsi hoćemo li baciti novac u vjetar, sada smo prezadovoljni našom situacijom. Gotovo svi se u domu osjećamo bolje, postavili smo veliki POZITRON za cijeli stambeni prostor. Svi mobilni telefoni i prijenosna računala zaštićeni su, tako da smo manje opterećeni sa mogućim posljedicama po zdravlje naše djece. A posebno me oduševio OSOBNI POZITRON , koji nosim stalno uz sebe, i koji vadim iz novčanika i postavljam na svoj radni stol u uredu. Moram priznati da sam od tada puno mirnija osoba, manje sam svadljiv i imam daleko veći prag tolerancije na stres, a i radni rezultati su mi bolji. Općenito osjećam se puno zadovoljniji i sigurniji od kada koristimo Vaše POZITRONE !
 
ANA, ZAGREB
Ja sam zbilja prezadovoljna sa Vašim proizvodom. Koristim OSOBNI POZITRON koji nosim uvijek uz sebe, gdje god se nalazila. Oduševljena sam jer imam puno više energije nego prije. Imala sam problema sa čestim glavoboljama, a od kada imam POZITRON , učestalost mojih glavobolja je bitno smanjena. Ujedno sam postala puno pozitivnija osoba, primjećujem da me neke stvari puno manje pogađaju nego prije, i lakše se nosim sa pritiscima na poslu i općenito! Zbilja sam zadovoljna Vašim proizvodom i danas bih ga od srca preporučila svakome!
 
KREŠO, ZAGREB
Bavim se vrlo zahtjevnim i stresnim poslom. Radim po 12 sati dnevno, a često nemam odmora niti kroz vikend. Posao me iscrpljuje i fizički i psihički. Vaš proizvod stavio sam u svoj ured – POZITRON koji pokriva 5 metara, a zaštitio sam svoj mobitel i prijenosno računalo, jer sam vezan za njih pupčanom vrpcom. Pošto sam po prirodi skeptik, i ne vjerujem nikome, nisam puno očekivao od tog proizvoda. Uzeo sam samo zato, jer nemam vremena čekati kod liječnika, na vašoj web strani proučio sam sve certifikate i dokaze , a posljednjih sam se mjeseci osjećao vrlo loše, postao sam jako zaboravljiv, kronično iscrpljen, umoran , mučila me probava i nesanica. Niti sada ne razumijem kako, no svjedočim da su pozitivne promjene nastupile jako brzo i moram priznati da se većina mojih problema bitno ublažila. Osjećam se bolje, manje sam pod stresom, bolja mi je koncentracija, a iznenađuje me da se proljevaste stolice gotovo uopće više ne pojavljuju. Eto, to je moje iskustvo!
 
ADELINA , ZAGREB
Imala sam velike probleme sa razgovorima putem mobitela. Već nakon jedne minute, započele su glavobolje, i nisam mogla razgovarati dulje od par minuta, jer je u glavi zvonilo, tutnjalo i bubnjalo. Nakon postavljanja POZITRONA u moj mobilni telefon, gotovo momentalno situacija se promijenila. Ja danas razgovaram bez ikakvih problema i pola sata bez prestanka. Zbog pozitivnog iskustva kupili smo i veliki POZITRON za cijeli stan, i primjećujemo da smo si međusobno puno bolji, manje je tjeskobe, napetosti a što je i najinteresantnije osjećamo kao da imamo više energije. Moja djeca imaju zaštićene mobitele, i osjećamo se zbog toga mnogo bolje i sigurnije. Preporučamo svima.
 
MARKO, KRAPINA
Ja sam oduševljen sa proizvodima. Najprije sam zaštitio mobitel i laptop. Ne osjećam više brzu iscrpljenost korištenjem laptopa kao prije, nemam više bolnu ruku i glavobolje mi se javljaju puno rjeđe. Kupio sam naknadno i POZITRON za spavaču sobu. Spavam puno bolje, i ujutro se budim odmorniji. Imam osjećaj da mi je svaki dan zadovoljniji i više ispunjen, jer se ja osjećam bolje! Jedino mi je žao, da POZITRON nisam otkrio puno prije. Preporučam sa veseljem.
 
MARIJA , VARAŽDIN
Osjećala sam se bolje odmah nakon postavljanja VELIKOG POZITRONA u našu kuću. Ne osjećam više napetost u glavi, a šumovi i zujanja su nestali. To je gotovo nevjerojatno iskustvo, koje moram podijeliti sa svima, jer sam godinama imala problema. Imam vrlo kvalitetnu i susretljivu liječnicu, no mislim da sam i nju izludila sa svojim šumovima i zujanjem u glavi. Teško sam mogla utonuti u san, a sada puno brže zaspim i spavam gotovo cijelu noć. Ujutro sam bistra i puna energije za razliku od prije. Sada mi je neopisivo drago da sam sasvim slučajno posjetila Vašu web stranu, gdje ste me zainteresirali da moram isprobati i neka nova rješenja. Konačno dobar osjećaj ! Hvala !
 
ANA MARIJA , ZAPREŠIĆ
Naša kćer sada ima sedam godina. Od svoje treće godine ima problema sa alergijskim promjenama na koži, i povremenim problemima sa disanjem, koje se pojavljuju nekoliko puta godišnje. Osjetljiva je, boležljiva i imamo osjećaj da se na nju lijepi baš svaka prehlada. Napravili smo testiranje na alergije, i ustanovljena je alergija na puno različitih tvari. Dobila je svu propisanu terapiju, uredno smo vodili računa o redovnom korištenju i tableta i pumpica, ali nismo primjećivali da se stvari bitno mijenjaju na bolje. Dobili smo preporuku za liječnicu, koja privatno radi specijalnu dijagnostiku sa biorezonancom. Na naše zaprepaštenje, nalaz je ukazivao na prezasićenost njenog tijela sa elektromagnetskim zračenjima. To nam nikako nije bilo jasno, jer smo jedni od roditelja koji forsiramo provoditi vrijeme u prirodi, i vrlo strogo kontroliramo korištenje računala i mobitela. Liječnica nam je spomenula da probamo nabaviti POZITRON PLUS i dala nam kontakt Vašeg predstavnika. Kada nas je gospodin posjetio, jedno od prvih pitanja bilo je – postoji li možda repetitor na nekoj od susjednih zgrada? A repetitor je postavljen na susjednoj zgradi, i tada smo sve povezali. Zaštitili smo cijeli stan sa velikim POZITRONOM od 20 metara. Nakon mjesec dana ponovili smo biorezonancu, i na naše veliko iznenađenje prezasićenost organizma elektromagnetskim zračenjima više nije postojala. Uz to primjećujemo i mnoge pozitivne promjene koje spominjete na Vašoj web strani. Beskrajno smo zadovoljni i doista Vas preporučamo svima sa kime pričamo. Hvala !
 
ALENKA, RIJEKA
Moja sestra poklonila mi je POZITRON za rođendan, obzirom na moju dugogodišnju bolest. Zbog bolesti povukla sam se u sebe, nemam volje za izlascima, stalno sam umorna, nemam energije, imam česte bolove u kralježnici i vrlo sam depresivna već godinama. Nakon tri mjeseca korištenja, ja Vam ne mogu riječima opisati niz pozitivnih promjena koje primjećujem ja i svi oko mene u mom ponašanju. I u mojoj okolini počeo se dešavati niz pozitivnih promjena. Moja bolest prisutna je i dalje, nisam izliječena, ali nekako imam puno više energije i snage za borbu, vratio mi se optimizam i volja za životom. A to je za mene najveći poklon.
 
IVANA , PULA
Mlađa sam osoba, imam 22 godine. Studentica sam, koja dvije godine za redom ne uspijeva upisati zadnju godinu studija. Imam stalne zdravstvene probleme, hvata me svaka prehlada, nos mi je stalno začepljen, imam problema sa disanjem, počeli su problemi sa štitnjačom, stezanje oko srca, znojenje, pritisak u prsnom košu,stalno sam nervozna i umorna. Mogla bih spavati danima i ne buditi se. Prezasićena sam svojim neuspješnim i neispunjenim emotivnim i profesionalnim životom. Mjesecima jedva funkcioniram, i puno puta sam pomišljala da ništa nema smisla. Sasvim slučajno imala sam priliku da mi vrlo stručna osoba iz Vaše firme, testira energiju mojih organa. Vrijednosti mojeg protoka energije koje su dobivene kod prvog mjerenja, bile su kao da sam osoba od 80 godina. Nosila sam OSOBNI POZITRON mjesec dana svugdje sa sobom , i razgovarala sam sa zaštićenim mobitelom. Kada smo napravili kontrolu protoka energije nakon mjesec dana, sve vrijednosti bile su skoro za 50 % više i unutar referentnih vrijednosti. Moj život se doslovno preokrenuo u pozitivnom smislu. Spavam odlično, osjećam životnu energiju, puno sam manje depresivna, poletna sam i puna optimizma, a promjene kod mene primjećuju baš svi koji me poznaju. Krenulo je i učenje, lakše se koncentriram i čvrsto sam odlučila položiti ispit na kojem sam zapela. Ne mogu vjerovati da ta mala stvarčica može potaknuti toliko pozitivne energije.
 
EDI, SPLIT
Profesionalni sam vozač. Često sam na putu. Posljednjih nekoliko godina sve sam više osjećao umor već nakon samo nekoliko sati vožnje, što mi u mlađim godinama nije bio slučaj. Imam učestale probleme sa kralježnicom, a san mi je poseban problem. Teško zaspim i često se po noći budim pa ne mogu ponovo zaspati. Po preporuci kolege vozača, odlučio sam naručiti POZITRON za auto, i još jedan manji za moj mobitel. Moje iskustvo je jako dobro, a pozitivne promjene osjetio sam vrlo brzo. Zaštita je uz mene na svakom putovanju, koncentracija tokom vožnje mi je bitno povećana, osjećam kao da imam više energije, a čak su i bolovi u leđima puno slabiji i rjeđe se pojavljuju. Ja osobno preporučam svima, jer tu doista nešto ima.
 
STJEPAN, TRNOVEC
Više od godinu dana imao sam veliki problem sa herpesom na lijevom oku. Uz to stalno su me mučile prehlade, i svako malo sam šmrcao, kašljao. Uglavnom sam bio umoran, osjećao se iscrpljen, a ne radim aktivno ništa jer sam u mirovini. Po danu umoran a po noći se probudim i ne mogu više zaspati. Gotovo svaka tri tjedna morao sam zbog pogoršanja na oku ići na kontrolne preglede. Kapao sam oko sa nekoliko vrsti kapljica – kratko se smiri, i onda za par tjedana ponovo pogoršanje. Ne mogu Vam opisati koliko iscrpljujuća situacija. Na preporuku svog liječnika, napravili smo ispitivanje protoka energije kroz moje organe. Dobivene su vrlo niske vrijednosti po gotovo svim parametrima. Odlučio sam isprobati POZITRON, jer sam čitao da osim zaštite od zračenja, intenzivno podiže energiju svih organa uz pomoć programiranih frekvencija. Kroz mjesec dana prestao sam koristiti kapi za oči, herpes na oku potpuno se povukao, a ja se osjećam bolje nego ikada. Prošlo je već 6 mjeseci, a herpes se još nije ponovio. To je za mene dovoljno, da podijelim svoje iskustvo sa svima!
 
LIDIJA, KARLOVAC
Imala sam velike probleme sa vaginalnim herpesom, koji liječim godinama. Faze smirivanja, pa ponovo problemi. Nakon testiranja moje unutrašnje energije, od svih ukućana, ja sam jedina imala jako niske vrijednosti. Na mojoj strani kreveta ujedno je gđa. Gordana detektirala štetan čvor i podzemne vode. Rekla je da upravo loše mjesto na kojem spavam, vrlo vjerojatno uzrok mojoj dugogodišnjoj problematici. Odlučila sam se na postavljanje Vaše MEDI PUR – MEDICINSKE TERAPIJE na krevet, i uzela sam OSOBNI POZITRON koji mi je preporučila da nosim stalno sa sobom. Pozitivne promjene osjetila sam jako brzo. Željela sam testirati ponovo protok energije nakon tri tjedna. Sve vrijednosti evidentno su bile više, gotovo u normalnim okvirima. Ja se osjećam puno bolje, u međuvremenu zaštitili smo sve naše mobitele i cijelu kuću sa velikim POZITRONOM. Sada je prošlo 9 mjeseci, a moj veliki problem sa vaginalnim herpesom nije se još niti jednom ponovio. Da to nije moje osobno iskustvo, bila bih malo skeptična, ali pošto se radi o dizanju energije organizma, stvar je i vrlo logična. Ja preporučam svima!
 
ZDRAVKO, ČAKOVEC
Dijagnosticiran mi je karcinom pluća. Prošao sam kemoterapije i zračenja. Vrlo iscrpljujuća borba, muče te depresija, bolovi i manjak energije. Čovjek u takvoj situaciji često pada u depresiju, zatvara se u sobu, nema volje niti energije za uobičajene dnevne aktivnosti. Slabost , kronični umor i nesanica su tvoja svakodnevnica. Kupuješ razne proizvode od gljiva, vitamina, razmišljaš o alternativnim načinima pomoći. Tako sam dobio informaciju o POZITRONU! Pozvao sam Vašeg predstavnika koji mi je najprije testirao protok energije kroz moje organe. Normalne vrijednosti protoka kreću se između 55 i 70 mikroampera, a vrijednost protoka kroz moje pluća bio je jedva 5. Niti ostali organi nisu bili puno bolji, vrijednosti su bile između 20 i 30. Pošto je i moj krevet bio na vrlo lošem mjestu, preporučili ste mi da zaštitim cijeli stan. Veliki POZITRON od 20 metara postavili smo u sredinu stana, a OSOBNI POZITRON nosim u novčaniku uz mene je svugdje, pa čak i u krevetu. Nakon dva mjeseca moj protok energije kroz pluća kreće se između 30 i 40, a svi ostali organi digli su se između 40 i 55. Ja nisam izliječen od karcinoma, i dalje redovno odlazim na specijalističke kontrole svojih liječnika, kojima sam i ispričao ovo iskustvo. I moj obiteljski liječnik na meni primjećuje velike promjene nabolje, kaže da mi lice više nije sivo i da se vidi da u meni ima puno više života. Meni se vratila energija, sa većim optimizmom gledam na život koji mi preostaje, i imam jaču želju i snagu boriti se što duže. Hvala na pomoći !
 
RENATA, ZAGREB
Ja sam prezadovoljna POZITRONOM. Imam 39 godina. Muž i ja nismo mogli imati djece. Prolazili smo zadnjih 10 godina mukotrpne tretmane umjetne oplodnje, ali jednostavno nije išlo. Pomirili smo se sa situacijom, i nismo više ništa pokušavali. POZITRON nismo naručili sa ciljem da dobijemo dijete, no danas smatram da je upravo taj proizvod odigrao ključnu ulogu. Po preporuci kolegice s posla prihvatila sam dolazak Vašeg predstavnika. Testirali smo protok energije kroz naše organe, i moji rezultati bili su poprilično niski. Ujedno smo provjerili naše mjesto spavanja, a na mojoj strani pronađen je Hartmanov čvor. Naručili smo MEDI PUR – MEDICINSKU TERAPIJU i tako zaštitili bračni krevet, a suprug i ja smo od toga dana uz sebe 24 sata dnevno nosili POZITRON OSOBNI. O ugodi spavanja na Vašoj terapiji i našim probuđenim aktivnostima neću Vam niti pričati. I suprug i ja osjetili smo jednu novu energiju, oboje smo komentirali da se osjećamo nekako svježije, bistrije. POZITRON sam stavljala na stol na poslu i kada sam morala negdje čekati, sjedila sam i držala sam tu malu stvarčicu u rukama. Na poslu sam bila pozitivnija i produktivnija, a svako malo neko mi je znao reći – pa što je sa tobom, sve si mlađa i veselija. Nakon 8 mjeseci zatrudnila sam prirodnim putem, bez da smo to planirali. Jednostavno se dogodilo. Kada razmišljam o protoku naše energije, i svim stvarima oko nas koje nam tu energiju narušavaju, usuđujem se reći da je POZITRON odigrao ključnu ulogu kod ostvarivanja mog majčinstva. Ne znam je li to slučajnost, no od kada koristimo Vašu TERAPIJU MEDI PUR i imamo Vaš POZITRON, naš se život pretvorio u dugo željenu pozitivnu priču. Preporučam Vas svima.
 
MARIJANA, ZAGREB
Zahvaljujem na Vašoj prezentaciji i pomoći pri odluci da kupim pozitron. Isprva, bila sam malo skeptična, ali sve moje sumnje nestale su nakon dva dana. Ja sada nemam više problema sa spavanjem unatoč repetitorima koji me okružuju. Već dva dana čak ni tablete za spavanje više ne uzimam. Još jednom hvala i želim Vam puno uspjeha u radu.
 
IVANA, KRAPINA
Ovim putem željela bih Vam zahvaliti na pozitronu i potvrditi da u našem slučaju ima promjena. Naime, otkad imamo pozitron, dijete mi puno mirnije spava, ne okreće se i ne budi, što prije nije bio slučaj. Bez obzira koje bih pelene kupila, dijete se budilo mokro. To se sada potpuno promijenilo. Isto tako primijetila sam da i sama bolje spavam, te da se suprug više ne budi noću. I ostali članovi obitelji potvrdili su nam da ima promjena i da pozitivno djeluje ne nas.
 
MARTINA, VELIKA GORICA
Zbog svakodnevnog stresa što na poslu, što u svakodnevnom životu, počela sam se loše osjećati (žalosno s obzirom da imam 29 godina i prekrasnog sina s kojim bih trebala uživati). Depresija, manjak energije, konstantno nezadovoljstvo, napetost, ubrzano lupanje srca, osjećaj trnca u lijevoj ruci, živčanost, te malo agresivniji stav pred drugima, na to su me sve više i više počeli upozoravati moji bližnji – smiri se ili ćeš se razboljeti. Moja kolegica na posao je donijela pozitron, nije mi ništa specijalno rekla o tome, u kratkim crtama, stavila ga je na prozor i rekla – ajmo raditi. U niti jednom trenutku od tada nisam osjećala niti jednu tegobu koju sam gore navela. Takva smirenost i lakoća koju nisam dugo osjetila. Drugi dan mi je kolegica sama rekla (citiram): “Martina jesi li ti primijetila da si mirna ko bubica?”I jesam, tek onda je ona meni sve objasnila. Ne bih vjerovala, da sama nisam osjetila i toplo ga preporučam svakome, kome je cilj kvalitetan i zdrav život. Bez toga nigdje, imam ga i doma. Hvala Vam od srca !
 
LADA, ZAGREB
Gospođa Gordana je do mene došla po preporuci moje prijateljice. Na početku sam, po mojoj prirodi, bila skeptična, no spremna sam probati nove stvari, ako osoba s kojom razgovaram djeluje ozbiljno i da se vidi da razumije problematiku. Uzela sam pozitron i nakon nekoliko dana sam primijetila da se osjećam smirenije i opuštenije. Radim izuzetno stresan posao i to utječe na kvalitetu sna, tako da često patim od dugotrajnih nesanica (po nekoliko mjeseci), no u zadnje vrijeme spavam kao beba, iako stres na poslu nije Prijateljima i rođacima sa zdrastvenim problemima, preporučam da i oni razmisle o pozitronu, jer vjerujem da im može pomoći.
 
MATEJA, ZAGREB
Imam 17 godina. Prije korištenja pozitrona nisam spavala dobro, često sam se budila i dizala se umorna. Nakon što sam dobila pozitron, lakše spavam, ne budim se više noću i kad se probudim osjećam se odmornije. Ne vrtim se toliko po krevetu i mirnije spavam. Sretna sam što sam dobila pozitron.
 
ANDREJA, ZAGREB
Moje ime je Andreja. Imam 44 godine, i dvije kćeri. Već osam godina kako sam u ovom stanju moja mlađa kćer od 15 godina ima često jake glavobolje kojima ni medicinski nismo mogli naći uzrok. Posjetila nas je gđa. Gordana koja mi je pojasnila mogući utjecaj štetnog zračenja na naše zdravlje, te mi na moj upit, kao rješenje ponudila pozitron plus i kristaloterapeutski jastuk. Od tada su se počele dešavati lijepe stvari. Mlađu kćer je prestala boljeti glava, a ja mirnije spavam od kada imam jastuk. Mama je kod mene već 2 tjedna, pozitron djeluje i na nju, niti jednom se nismo posvađale, i vratila mi se moja životna energija za koju sam mislila da sam je izgubila.
 
NATALIJA, SAMOBOR
Živimo u Samoboru, suprug, troje djece i ja. Imali smo raznih tegoba, kćer se po noći vrtila po krevetu, mlađi sin je bio stalno nemiran i buntovan. Stariji sin studira i potreban mu je miran san, a u sobi ima puno tehnike. Suprug je danima na putu i kad dođe doma vječito i konstantno je umoran i iscrpljen, te smo oboje osjećali manjak energije. Od kada smo se odlučili za “Pozitron plus”, dogodile su se pozitivne promjene. Kćer puno mirnije spava i ne vrti se po krevetu. Mlađi sin je također puno mirniji (manje aktivan) i spremniji na suradnju. Stariji se bolje naspava i puno je odmorniji ujutro. A moj suprug i ja ? Suprug se za razliku od prije ustane naspavan, odmoran i čak puno prije nego što se dizao prije samog pozitrona. Sada je pun energije, ima volje. Ja sam također puno smirenija, flaksibilnija i neke stvari mi nisu tako teške kao prije. Puno hvala na POZITRONU, što smo doživjeli lijepe pozitivne promjene !
 
MELITA, KUTINA
Poštovani ! Javljam Vam se nakon posjeta Vaše izvrsne zastupnice gđe. Ane i zahvaljujem na edukativnom savjetovanju. Moram priznati da me predavanje potaklo na razmišljanje, kao vjerojatno i mnoge druge čije su domove posjetili Vaši predstavnici. U jednom satu shvatila sam što sam sve u posljednjih 10-tak godina “priuštila” svojim sinovima. Naime, majka sam dvojice dječaka od 12 i 6 godina. Sobe sam im “natrpala” TV-om, računalom, laptopom, videorekorderom, DVD-om, Play Stationom…. Uz to imamo 2 satelitske antene, 3 mobitela, uređaj za priključak na ADSL i mnoge druge potrebne i nepotrebne uređaje. Znala sam za štetna zračenja, ali nisam znala kako zaštiti djecu. Provodili bismo vrijeme u prirodi, izgradili kućicu na drvetu, kupili bicikle, ali oni su svejedno jedva čekali da se vratimo u svoja četiri zida i da se prepuste igricama, televiziji…. Zamislila sam se i nad iznosom računa za mobitel i Internet, te shvatila da za se za sve nađe novca, ali ne i za ulaganje u zdravlje. Izdvojila sam samo iznos mjesečne obveze mobitela i kupila pozitron protiv štetnih zračenja. Nadam se da je ovo tek moj prvi korak ulaganja u zdravlje i da će mi djeca rasti sretno i zdravo. Hvala što postojite !
 
KAKO MOŽEMO BITI SIGURNI DA POZITRON PLUS STVARNO ŠTITI ?
Od prototipa do stavljanja proizvoda na raspolaganje tržištu, prošlo je 15 godina. Posljednjih šest godina, proizvod je testiran na nekoliko stotina obitelji i radnih organizacija. Njih 85% kroz prva tri mjeseca korištenja, potvrdilo je da pozitivni učinci definitivno postoje.
U istom periodu provodili smo neovisna testiranja u nekoliko zemalja Europske unije, kod nekoliko desetaka stručnih terapeuta, koji se profesionalno bave komplementarnom medicinom. Svakome smo poslali po 4 uzorka proizvoda, i nakon tri mjeseca testiranja dobili smo njihovo očitovanje. Rezultat njihovih istraživanja : većina je izrazila pozitivno iznenađenje, uz tvrdnju da proizvod pruža izvrsne rezultate, te da se sa ničim toliko učinkovitim do sada nisu susretali.
Kako bismo bili potpuno vjerodostojni, investirali smo puno novaca u službeno dokazivanje učinka POZITRONA PLUS, te dobili sigurne potvrde, Rješenja i Certifikate vrhunske učinkovitosti proizvoda.
Proizvod smo poslali na testiranje PIP KAMEROM, u laboratorij svjetski poznatog znanstvenika Mr. Harrya Oldfielda u London. Mr. Oldfield bio je vidno iznenađen kvalitetom i brzinom učinka proizvoda.
Poslali smo proizvod na službeno testiranje u HRVATSKO UDRUŽENJE ZA PRIRODNU I ENERGETSKU MEDICINU. Dobili smo Rješenje i Certifikat, sa naglašeno iznadprosječno visokim zaštitnim učinkom ( preko 90 % ).
Poslali smo proizvod na ZNANSTVENO ISPITIVANJE, u ZNANSTVENI INSTITUT ZA BIOELEKTROMAGNETIKU I NOVU BIOLOGIJU. U svrhu ZNANSTVENOG DOKAZIVANJA djelotvornosti proizvoda, korištene su mnoge klasične medicinske dijagnostičke metode, na većem broju ispitanika. Dobiven je CERTIFIKAT ZAŠTITNOG UTJECAJA na zdravlje čovjeka, koji je vjerodostojan i u medicinskim krugovima, i u znanstvenim krugovima, te u slučaju potrebe, ima snagu i sudskog dokazivanja učinkovitosti POZITRONA PLUS.
U posljednje dvije i pol godine odradili smo i više desetaka testiranja zaštitnog utjecaja na životinjski svijet. Bilježimo gotovo nevjerojatne POZITIVNE REZULTATE ZAŠTITNOG UTJECAJA, koji od svih dokaza, certifikata, rješenja i priznanja, predstavljaju NAJVREDNIJI KRUNSKI DOKAZ UČINKOVITOSTI POZITRONA PLUS. Ovdje smo dobili odgovor za mnoge skeptike, koji su skloni razmišljanju – „ pa sigurno su potplatili nekoga da dobe Certifikate …“
Životinje ne možemo potplatiti da se ponašaju kako bi mi željeli. Zato su rezultati dobiveni u životinjskom svijetu, naš KRUNSKI DOKAZ IZVRSNE DJELOTVORNOSTI POZITRONA PLUS.
Uz sve nabrojano, proizvod je osvojio zlatne, srebrne i brončane medalje, diplome i priznanja na SAJMOVIMA INOVACIJA diljem Europe. Posebno se ističu osvojeno PRVO MJESTO, ZLATNA MEDALJA , DIPLOMA I SPECIJALNA POSVETA STRUČNOG ŽIRIJA, na sajmu inovacija u BRISELU ( Belgija ), te ZLATNA MEDALJA , DIPLOMA I PRIZNANJE na sajmu inovacija Inova – Zagreb, krajem 2013. godine. Također, osvojena je ZLATNA STATUA ANĐELA SA RAŠIRENIM KRILIMA – prestižna glavna nagrada udruženja Francuskih inovatora, KRISTALNI GLOBUS uz priznanje i Certifikat – prestižna nagrada Poljskih inovatora, sa sajma inovacija u Nurnbergu ( Njemačka ) i ZLATNA MASKA uz Certifikat i posebno priznanje udruženja inovatora Makedonije.
Dakle, uložili smo jako puno truda, vremena i novaca, kako bi dokazali da je POZITRON PLUS doista iznadprosječno funkcionalan proizvod, te uz sve opisano može dobiti Vaše potpuno povjerenje.
Da mi nismo vjerovali, nikada ne bi investirali toliko novaca i vremena, u višegodišnji razvoj i usavršavanje POZITRONA PLUS. Najviše smo ponosni na činjenicu da je POZITRON PLUS – ORIGINALNI HRVATSKI PROIZVOD, sa proizvodnjom u Zagrebu, te svojim postojanjem i plasmanom na Hrvatsko tržište i ostala tržišta diljem svijeta, daje veliki doprinos HRVATSKOM GOSPODARSTVU.
Zato apeliramo na Vas, kada birate zaštitu, podržite ORIGINALNI HRVATSKI PROIZVOD, jer tako svi zajedno dajemo veliki doprinos zajedničkom blagostanju.
 
DA LI SE UČINAK POZITRONA PLUS MOŽE DOKAZATI INSTRUMENTIMA?
POZITRON PLUS radi na principu INTERFERIRANJA sa patogenim ( štetnim ) spektrom frekvencija, unutar elektromagnetskog i geopatogenog zračenja. Na taj način, u radijusu svog djelovanja, neutralizira patogeni spektar frekvencija, koje štetno djeluju na ljudski i životinjski organizam. Štetno djelovanje znači, da se organizam pod utjecajem tih frekvencija, mora previše energetski trošiti, da se prirodno obrani od istih. Tako pod stalnim utjecajem neprirodnih frekvencija, organizam je prisiljen trošiti veliku količinu svoje energije, i s vremenom, u organizmu može nastati energetski deficit ( manjak energije ).
Kada imamo manje energije, oslabljen nam je imunitet, osjetljiviji smo, češće obolijevamo i podložniji smo mnogim poremećajima zdravlja. Dakle, POZITRON PLUS ne blokira elektromagnetska niti geopatogena zračenja, nego CILJANO INTERFERIRA SA PATOGENIM SPEKTROM FREKVENCIJA unutar njih, I TAKO U VISOKOM POSTOTKU NEUTRALIZIRA NJIHOV PATOGENI UTJECAJ NA ZDRAVLJE ČOVJEKA.
Danas još NE POSTOJI uređaj ili instrument, koji može detektirati, koji je to PATOGENI SPEKTAR, unutar elektromagnetskog i geopatogenog zračenja.
Postoje moderni uređaji i instrumenti – analizatori, koje možete nabaviti i u Hrvatskoj, a sa kojima se može izmjeriti JAKOST I KOLIČINA elektromagnetskih zračenja. No, ti uređaji NE MJERE PATOGENOST, nego mjere JAKOST I KOLIČINU elektromagnetskih zračenja. Najčešće se koriste uređaji tvrtke GIGAHERTZ SOLUTIONS I AARONIA AG. Lako se koriste, pa čak i laici mogu pouzdano provjeriti JAČINU I KOLIČINU EMZ ZRAČENJA.
Ti uređaji mogu registrirati električna i magnetska izmjenična polja, mrežne struje tramvajskih i željezničkih vodova, detektiraju jačinu i količinu zračenja repetitora mobitelskih signala u stanu, jačinu zračenja satelitskih antena, detektiraju mrežne struje iz trafostanica, dalekovoda i sl.
Mogu detektirati najčešće izvore zračenja u svakodnevnom okruženju – utičnice, strujne krugove u zidovima, kablove, detektiraju jakost i količinu zračenja kućanskih aparata – TV, radio, mikrovalna pećnica, računala, mobiteli i sl.
POZITRON PLUS nije proizvod koji radi FIZIČKU BLOKADU elektromagnetskim ili geopatogenim zračenjima. On je CILJANO PROGRAMIRAN, da u prostor oko sebe odašilje cijeli spektar točno željenih frekvencija, koje NEUTRALIZIRAJU PATOGENE FREKVENCIJE unutar elektromagnetskog i geopatogenog zračenja, po fizikalnom principu INTERFERENCIJE.
ZATO SE TAKVIM, I SLIČNIM UREĐAJIMA, NE MOŽE TESTIRATI UČINAK POZITRONA PLUS, jer oni očitavaju ukupnu jakost i količinu EMZ-a, A NIKAKO NE MOGU IZMJERITI PATOGENOST ZRAČENJA!
ZAŠTITNI UČINAK POZITRONA PLUS, dokazan je i opisan znanstvenim istraživanjima, testiranjima učinkovitosti i izvrsnim rezultatima u životinjskom svijetu. Također, postoji veliki broj izuzetno vjerodostojnih svjedočanstava mnogih naših kupaca, koji vrlo jasno govore o POZITIVNIM PROMJENAMA koje se doista dešavaju u njihovim životima, od kada koriste POZITRON PLUS.
No, ako imate priliku napraviti testiranje sa takvim uređajima, dobiti ćete još jasniju sliku o stvarnoj vrijednosti POZITRONA PLUS! Ukoliko takav instrument očita velike količine EMZ-a u Vašem domu, to znači i da je PATOGENI SPEKTAR unutar tog zračenja velik. A pošto znate princip rada POZITRONA PLUS, to je za Vas još veća potvrda, da ste za sebe i svoju obitelj napravili NEPROCIJENJIVU KORIST, jer ste neutralizirali štetne frekvencije, koje se nalaze unutar izmjerene velike količine električnih i magnetskih izmjeničnih polja.
Važno je da ne nasjedate na zlonamjerne informacije, da niste zaštićeni sa POZITRONOM PLUS, i da taj proizvod ništa ne vrijedi ( postoje proizvodi, koji rade blokadu elektromagnetskih zračenja, pa se sa takvim instrumentom može pokazati, kako se jako smanjuje snaga elektromagnetskog zračenja, no ti proizvodi rade na potpuno drugačijem principu, i nemaju ovako sofisticiranu širinu, kao POZITRON PLUS ). Takav instrument samo dokazuje da ste doista okruženi jakim električnim i magnetskim poljima. Od njih ne možete pobjeći, no veliki dio tih zračenja nije štetan za ljudsko zdravlje. Da je sve što nas okružuje i probija nas svojim frekvencijama toliko štetno, svi bi jako brzo oboljeli, i ne bi nas mnogo ostalo.
Zato je nužno razumjeti, da je velika vrijednost POZITRONA PLUS, upravo u NEUTRALIZACIJI PATOGENOG SPEKTRA FREKVENCIJA, koji smo neutralizirali programiranim spektrom, i ciljano utječemo samo na taj dio. Tako ne blokiramo rad uređaja i tehnike oko nas, svi aparati i tehnički uređaji rade bez ikakvih smetnji, a POZITRON PLUS bitno umanjuje njihovu štetnost po ljudsko zdravlje.
Za detekciju GEOPATOGENIH ZRAČENJA ( podzemni vodeni tok, Hartmanov čvor, Curryev čvor ) na mjestima spavanja, koristi se instrument GENIUS. To je elektronska L-antena , sa kojom se mogu detektirati štetne linije i čvorovi. Sa tim uređajem, NE MOŽE SE IZMJERITI neutralizacija patogenog spektra geopatogenih zračenja POZITRONOM PLUS, nego se detektira postoje li, ili ne postoje GEOPATOGENE LINIJE I ČVOROVI na Vašem mjestu spavanja. POZITRON PLUS ne radi blokadu geopatogenih zračenja, nego omogućuje neutralizaciju patogenog spektra unutar tih zračenja. Dakle, UNATOĆ POSTAVLJENOM POZITRONU PLUS, te linije i čvorovi i dalje su prisutni na Vašem mjestu spavanja, GENIUS UREĐAJ će ih pronalaziti i detektirati. No, ZAHVALJUJUĆI POSTAVLJENOM POZITRONU PLUS, NEUTRALIZIRAN JE NJIHOV PATOGENI UČINAK PO ZDRAVLJE ČOVJEKA, U VRLO VISOKOM POSTOTKU ( preko 90 % ), te je tako štetan utjecaj na Vaše zdravlje gotovo potpuno neutraliziran dugoročno.
ZAKLJUČNO – NE POSTOJI UREĐAJ SA KOJIM SE MOŽE IZMJERITI ZAŠTITNI UČINAK POZITRONA PLUS, po pitanju zaštite od patogenog spektra frekvencija elektromagnetskih i geopatogenih zračenja!
No, POZITRON PLUS osim navedenog, ispunjava prostor programiranim pozitivnim frekvencijskim spektrom, koji vrlo pozitivno utječe na VEGETATIVNI ŽIVČANI SUSTAV ČOVJEKA, i potiče ga da podiže energiju organizma.
Podizanje energije organizma je mjerljivo uz pomoć ELEKTRO – AKUPUNKTURE, i može se očitati uz pomoć modernog Njemačkog instrumenta ( EAV dr. Voll ), koji je osmislio poznati liječnik dr. Rajnhard Voll.
Svako od Vas može zatražiti TESTIRANJE VAŠE UNUTRAŠNJE ENERGIJE, i tako Vam se može dokazati vrlo jasan učinak POZITRONA PLUS, koji svojim frekvencijama diže energiju svih Vaših organa i organskih sustava. Tako se pod utjecajem POZITRONA PLUS, intenzivno jača Vaš IMUNITET, postajete energetski jači i otporniji na razne bolesti i bolesna stanja.
 
NA KOJEM PRINCIPU RADI POZITRON PLUS ?
POZITRON PLUS višefunkcionalan je, inovativan NANO-TECH PROIZVOD.
Predstavlja VRLO KORISTAN KUĆNI ILI POSLOVNI SUSTAV ZA NEUTRALIZACIJU PATOGENOSTI ŠIROKOG SPEKTRA ŠTETNIH ZRAČENJA. Ujedno služi za PODIZANJE ENERGIJE ORGANIZMA, ZA UBLAŽAVANJE STRESNIH STANJA KOD ČOVJEKA, I OMOGUĆUJE POZITIVNU ENERGETSKU STABILIZACIJU SVAKOG PROSTORA U KOJEM ČOVJEK BORAVI!
Proizveden je od 6 vrsta specijalno pripremljenih i obrađenih celuloidnih materijala tehnikom za stvaranje tankih filmova superiornih karakteristika. To je prva faza proizvodnje, gdje je na svakom POZITRONU najprije, pozicioniranjem ultravisokih preciznosti, pripremljeno i definirano 40 točaka za daljnju obradu.
U drugoj fazi, kroz sofisticirani NANO-TEHNOLOŠKI PROCES, u svaku od 40 točaka implementira se programirana informacija. To se može usporediti s pohranom podataka na mikročip.
Tako se prvotnom materijalu potpuno promijeni molekularna struktura, a novonastali materijal, u prostor oko sebe emitira vlastiti elektromagnetski spektar pozitivnih frekvencija, na koji je programiran.
Svaki POZITRON PLUS u stvari funkcionira kao MALI ODAŠILJAČ TOČNO PROGRAMIRANOG, ŽELJENOG SIGNALA, koji nije vezan za električne izvore, niti nema veze sa magnetima. Dakle, POZITRON odašilje u prostor čitav spektar pozitivnih elektromagnetskih vibracija, a do organizma se prenosi takozvana – INFORMACIJA REZONANCIJE ENERGIJE (IRE), i na taj način usklađuje se s frekvencijama tijela.
Svaki čovjek također ima vlastiti elektromagnetski potencijal, i naše tijelo vibrira u harmoniji vlastitih frekvencija. Prirodna fiziološka frekvencija naših organa i organskih sustava, reagira na podražaje elektromagnetskih frekvencija iz naše okoline. Negativne frekvencije izazivaju poremećaj ravnoteže u stanici. Prirodni biološki procesi izbačeni su iz ravnoteže, a kao posljedica nastaje STRES ORGANIZMA. Narušava se PSIHO-FIZIČKA RAVNOTEŽA čovjeka, te je tako stvorena izvrsna podloga za razvoj konkretnih TJELESNIH I PSIHIČKIH OBOLJENJA.
POZITRON PLUS , neutralizira negativne frekvencije elektromagnetskih polja, emitiranjem čitavog spektra pozitivnih frekvencija. INTERFERENCIJOM, negativne frekvencije se usklade sa frekvencijama ljudskog tijela, te je tako eliminiran stres organizma.
Zahvaljujući tome, POZITRON PLUS samo postavite u prostor koji želite zaštititi, a on će po fizikalnom principu INTERFERENCIJE, U VISOKOM POSTOTKU NEUTRALIZIRATI PATOGENOST ŠIROKOG SPEKTRA ŠTETNIH ZRAČENJA I ISPUNITI ŽIVOTNI ILI RADNI PROSTOR POZITIVNOM ENERGIJOM! Ta pozitiva često se u prostoru može i osjetiti! Izvrstan i brz učinak POZITRONA PLUS može se dokazati svakome od Vas, uz pomoć preciznog instrumenta, kojim se TESTIRA PROTOK ENERGIJE Vaših organa i organskih sustava. Napravi se vrlo zanimljivo testiranje, i ispišu se dobivene vrijednosti prije utjecaja POZITRONA PLUS!
Tada uzmete u ruke POZITRON, te se napravi kontrolno testiranje za 10 do 15 minuta. Ponovo očitamo novonastale vrijednosti, i usporedimo ih sa početnim vrijednostima.
Tako u samo 15 minuta, dobijete vrlo vjerodostojan dokaz, da POZITRON PLUS doista munjevito započinje sa svojim pozitivnim utjecajem na Vaš organizam. A to su dokazala i sva službena ispitivanja i testiranja proizvoda, čije rezultate detaljno možete proučiti na našoj web strani.
 
HOĆE LI S VREMENOM OSLABITI ZAŠTITNI UČINAK PROIZVODA ?
Neće ! POZITRON PLUS – MOBITEL, koji služi za zaštitu mobitela, tableta, laptopa, računala, mikrovalne pećnice i svih ostalih električnih uređaja, preporuća se zamijeniti nakon 5 godina. Ostali modeli POZITRONA PLUS proizvedeni su tako da traju doživotno, i njihova učinkovitost ostaje trajno visoka.
 
KOLIKO JE VREMENA POTREBNO DA PROIZVOD POČNE FUNKCIONIRATI?
POZITRON PLUS započinje sa radom odmah prilikom instaliranja. Prostor u koji ste ga postavili, od trenutka postavljanja je zaštićen prostor, u radijusu djelovanja modela koji ste postavili.
Ukoliko neki od ukućana već imaju razvijene zdravstvene tegobe, koje uzrokuju patogena zračenja, proces normalizacije obično traje dva do tri mjeseca.
Također, proces ispunjavanja prostora pozitivnom energijom, vrlo je individualan. Većina ljudi pozitivan učinak na njih same i na njihove međuljudske odnose, osjete već unutar sedam do četrnaest dana.
No, u težim slučajevima, to može potrajati i duže, jer su loše energije perzistirale u prostoru dugo vremena, i pohranjene su u prostoru poput baterije pune negativne energije. Zato je potreban jedan vremenski period ( mjesec do dva mjeseca ), da pozitivne energetske vibracije trajno ispune prostor, te zamijene i počiste lošu energiju prostora.
 
KOJE SE RAZLIKE MOGU OČEKIVATI ODMAH ?
Većina ljudi navodi da se već u prvih nekoliko dana osjećaju smirenije, primjećuju da je boravak u prostoru ugodniji, međuljudski odnosi su bolji i neki zdravstveni poremećaji postaju blaži, rjeđe se pojavljuju ili su slabijeg intenziteta.
Kod drugih dolazi do postepenijeg poboljšanja. Iz tjedna u tjedan osjećaju sve bolju revitalizaciju prostora, a veliki dio zdravstvenih poremećaja, poboljša se unutar dva mjeseca.
 
KOJE PREDNOSTI NAVODE KORISNICI POZITRONA PLUS ?
GLAVNE BENEFICIJE NAKON UGRADNJE POZITRONA PLUS :
– puno bolji san i noćni odmor, odmorniji ste nakon prospavane noći
– osjećate da imate više energije, osjećate se bolje
– postajete mentalno bistriji
– bitno povećanje otpornosti organizma na mnoge bolesti
– rjeđe obolijevate od dosadašnjih bolesnih stanja
– brže i bolje reagirate na proces liječenja
– veća je sposobnost oporavka od kroničnih oboljenja
– postajete mirniji, hiperaktivnost je slabija
– osjećate veći sklad u obiteljskim odnosima
– bitno manje napetosti, agresivnosti i zlovolje u poslovnom okruženju
VAŽNO : POZITRON PLUS NIJE ZAMJENA ZA POTREBNE MEDICINSKE TRETMANE, DIJAGNOSTIKU I LIJEKOVE. OD IZNIMNE JE VAŽNOSTI, DA SE I DALJE REDOVNO KONTROLIRATE I SAVJETUJETE KOD SVOG OBITELJSKOG LIJEČNIKA, O SVIM VAŠIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA, TERAPIJI I SLIČNO, ŠTO NIKAKO NE SMIJETE ZANEMARITI ILI PREKINUTI !!!
 
KAKO MOGU POSUMNJATI DA NA MENE UTJEČU ŠTETNA ZRAČENJA ?
Ako ste pod stalnim utjecajem – mjesecima, godinama… postepeno štetni učinci GEOPATOGENOG STRESA I ELEKTRO STRESA mogu dovesti do progresivnog pogoršanja zdravstvenog stanja pojedinaca, koji su izloženi takvom stresu.
GEOPATOGENI STRES jedan je od glavnih uzroka ozbiljnih TJELESNIH OBOLJENJA i PSIHIČKIH POREMEČAJA.
Ukoliko se prepoznate u nekim od slijedećih slučajeva, uz pomoć POZITRONA PLUS možete kroz nekoliko mjeseci do godine dana korištenja, bitno poboljšati svoju osobnu situaciju:
Da li se često probudite umorni ili pak patite od nesanice? Ili ne možete zaspati, ili zaspite na kratko i ponovo se probudite, pa ponovo teško zaspite. Osjećate se kao da ste potrošeni. Najčešći uzrok takvih stanja je GEOPATOGENI STRES. Ako uzmete u obzir da prosječan čovjek provede trećinu života u svom krevetu, možete vrlo brzo shvatiti koliko je važno da se u vlastitom domu osjećate dobro i zaštićeno.
Umorni ste, razdražljivi i sve Vam je naporno ? Jeste li čuli za sindrom bolesnih zgrada? Tu mogu postojati brojni razlozi, no velikim dijelom glavni razlozi leže u ELEKTRO STRESU I GEOPATOGENOM STRESU. Često ste prehlađeni, često imate herpes na usnama, ili često obolijevate od sličnih zdravstvenih poremećaja? Vlada velika napetost među kolegama na poslu i javlja se gubitak koncentracije na poslu?
Česte glavobolje ? GEOPATOGENI STRES I ELEKTRO STRES najčešći su uzroci glavobolja, jer ste previše vremena izloženi patološkim energijama iz Vaše neposredne okoline.
Često ste tužnog raspoloženja, plačljivi i depresivni? Jedan dan se osjećate dobro, a onda se nekoliko dana pitate što Vas je snašlo ? Depresija je težak psihički poremećaj, vrlo često puno teži oblik patnje čovjeka, u odnosu na mnoga tjelesna oboljenja. Nakon nekog vremena, čovjek nauči živjeti sa depresijom. No, puno je kvalitetnije pokušati neutralizirati FAKTORE RIZIKA, i otkloniti uzrok depresije.
Čini Vam se da obolijevate od svake prehlade, ili gripe, koja zahvaća Vašu okolinu? Ja uvijek pokupim svaku boleštinu koja dođe ? Ma koga će ako ne mene ? I često Vam se čini da Vi uopće ne reagirate na liječenje? Čini Vam se da je stanje još gore kada pada kiša, ili u dane punog mjeseca ? Ako je tako, vrlo je vjerojatno da je uzročnik GEOPATOGENI STRES, koji je intenzivno oslabio Vaš imuni sustav.
Osjećate se kao da ste prije vremena ostarili ? Često ste ukočeni? Imate učestale probleme sa bolovima u zglobovima , mišićima i kralježnici ? Ili patite od čestih alergijskih reakcija ili imate Astmu? Vrlo je vjerojatno da imate problem sa GEOPATOGENIM I ELEKTRO STRESOM !
Postali ste hiperaktivni, često ste i agresivni? Osjećate da Vi niste više ono što ste bili do nedavno ?
Imate velikih problema sa neplodnošću ili sa učestalim pobačajima. Čeznete za osnivanjem obitelji, ali čini Vam se kao da se i priroda urotila protiv Vas ? Kako god, no vrlo je važno ne ignorirati štetne učinke koje loše prirodno okruženje može imati na Vaš reproduktivni sustav, i sada je još moguće nešto učiniti po tom pitanju, dok ne bude prekasno.
Ukratko, moguće posljedice koje izazivaju GEOPATOGENI I ELEKTRO STRES :
– osjećaj manjka energije i kronični umor
– poremećaji spavanja i loša koncentracija
– česte glavobolje
– senzacije pritiska i pikanja oko srca
– nervoza, anksioznost i nemir
– ubrzano starenje kože
– hormonski poremećaji
– preznojavanje
– zujanje i zvonjava u ušima
– česte kožne alergijske manifestacije, problemi sa disanjem i obolijevanje od Astme
 
ZAŠTO SU KOMENTARI NA FORUMIMA ČESTO NEGATIVNI VEZANO UZ TEMU – ZAŠTITA OD ŠTETNIH ZRAČENJA
Razlozi su raznoliki.
Na slobodnom tržištu postoje proizvodi za koje se tvrdi da predstavljaju zaštitu, a nemaju gotovo nikakve, ili baš nikakve dokaze, da doista imaju zaštitnu funkciju. Ujedno, zaštita od štetnih zračenja i proizvodi koji služe za zaštitu od istih, još uvijek predstavljaju veliku nepoznanicu, i na svojevrstan način su „ NA RUBU ZNANOSTI „. Iz tog razloga dolazi do svakojakih tumačenja te tematike, te dio ljudi voli razvijati svoje teorije, i debatirati po tom pitanju.
Neki ljudi su jednostavno rođeni skeptici, neki se vole zafrkavati , da im prođe vrijeme i sl.
Postoje ljudi koji se prilikom debatiranja predstavljaju punim imenom i prezimenom. Oni imaju svoj osobni stav, i najčešće imaju dobre namjere, da iskažu svoje mišljenje, te da većinu zaštite od besmislenog bacanja novaca u vjetar. Većina tih ljudi, doista ne vjeruju da štetna zračenja i njihovi negativni utjecaji postoje, pa zato osobno smatraju da su proizvodi za zaštitu, obično prodavanje magle. U pojedinim slučajevima, potpuno su u pravu…
No, generalni stav da ne postoje štetna zračenja, i da uslijed sve veće tehnološke revolucije, ne postoji sve veći rizik od udruženih utjecaja geopatogenih i elektromagnetskih zračenja, totalno je neprihvatljiv.
SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA i moderna medicinska znanost, sve više pažnje počinju posvećivati energiji tijela, i vanjskim čimbenicima okoliša, koji negativno utječu na zdravlje čovjeka.
No, postoji i vrlo opasna skupina ljudi, koji vrlo agresivno, i u iznimno negativnom kontekstu, javno pribija na križ i proizvod pod punim imenom, i tvrtku koja ga plasira, javno blate ljude imenom i prezimenom, koji stoje iza konkretnog programa ili tvrtke, a iskazuju samo svoje subjektivno mišljenje, bez pravih i utemeljenih argumenata.
Velikom većinom, ti ljudi se pojavljuju pod lažnim imenima, ili se predstavljaju „ nadimcima „. Kod takvih slučajeva, jasno možete zaključiti, da se radi o ciljanom, osvetničkom napadu najčešće konkurentnih tvrtki, kojima „ SMETA PRISUTNOST KVALITETNOG PROIZVODA NA TRŽIŠTU „. Njihov je CILJ iskoristiti javni prostor, i učiniti ŠTO VEĆU ŠTETU narušavanjem ugleda i imena.
Važno je prepoznati njihove motive, ne prihvaćati komentare zdravo za gotovo, nego sami proučite činjenice i sami donosite svoje zaključke. Svakako da postoje tvrtke, ljudi i proizvodi koji ne zaslužuju biti na tržištu. No najgore je, kada se olako sve trpa u isti koš.
Ne zaboravite uzeti u obzir, da je napakostiti i nanijeti štetu puno lakše, nego godinama strpljivo i uporno stvarati, graditi i ulagati, da bi se mogao dati realan doprinos i zaštiti zdravlja, i polučiti toliko potreban doprinos gospodarstvu u našoj maloj i napaćenoj državi.
Vjerovali mi ili ne vjerovali, činjenica je da su zbog strelovitog napretka modernih tehnologija, zračenja oko nas danas 100 do 200 milijuna puta jača, nego prije 50 i više godina. Htjeli ili ne

Adresa

MEDI SPA d.o.o. (Ltd.)
Vlade Gotovca 21
HR-10000 Zagreb

Kontakt

Varaždin Office: Sajmište 7, HR-42000 Varaždin,
Tel. #: +385 42/490 607
info@pozitronplus.com

Zagreb Office: ‘PREČKO’ SHOPPING CENTRE, Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb,
Tel.: +385 1/387 6064

Korisne informacije

Uvjeti korištenja
Kontakt