best free site creator


Jačanje imuniteta


POZITIVNA STIMULACIJA VEGETATIVNOG ŽIVČANOG SUSTAVA
JAČANJE IMUNITETA
Od kada postoji pisani trag o postojanju ljudske vrste, postoji i pisani trag o prisutnosti raznih vrsta NEGATIVNIH ENERGIJA, koje ljudi u prošlosti nikada nisu mogli racionalno objasniti.
Danas, zahvaljujući poznavanju kvantne teorije fizike, te strelovitom napretku moderne znanosti i tehnologije, moguće je na znanstvenoj razini objasniti mnoge utjecaje nekada TAJANSTVENIH «NEGATIVNIH ZRAČENJA».
Danas je poznato da svi živi organizmi, ali i svi neživi predmeti što postoje u prirodi zrače svako svojim specifičnim energetskim vibracijama. To znači da se neprestano, htjeli mi to ili ne, energija oko nas stvara, apsorbira, emitira, reflektira i interferira kroz različite oblike energetskih zračenja u prostoru.
Teško je točno objasniti kako nastaje NEGATIVNA « LOŠA » ENERGIJA u prostoru. No velika većina nas osjetila je njezino postojanje. Npr. ušli ste prvi puta u neki prostor, i osjetili ste određenu nelagodu. Jednostavno u tom prostoru niste se osjećali dobro. Isto tako, postoje osobe, čije prisustvo jednostavno ne možete podnijeti, pune Vas tzv. – NEGATIVNOM ENERGIJOM ! Takve osobe naučili ste izbjegavati, i ne volite biti u njihovoj blizini, što ne znači da je ta osoba bezuvjetno zla ili loša osoba, no Vi jednostavno energetski niste kompatibilni.
«LOŠA ENERGIJA» prvenstveno negativno djeluje na PSIHIČKO ZDRAVLJE izložene osobe.
Ukoliko je izloženost NEGATIVNIM ENERGIJAMA dugoročna, kod takve osobe ozbiljno se narušava PSIHIČKO ZDRAVLJE, gubi se psihofizička ravnoteža i takva osoba počinje imati sve više problema sa funkcioniranjem na mnogim područjima. Javljaju se problemi na bazi vegetativnog živčanog sustava, a energetski titraj NEGATIVNIH ENERGIJA neprestano ga podražuje.
Tako stalno hiperaktivan, autonomni živčani sustav kroz nekoliko godina iscrpi čovjeka, imitira razne zdravstvene probleme i bolesti, a svi laboratorijski i klinički nalazi su potpuno uredni.
Liječnik govori pacijentu da je potpuno zdrav, a pacijent se osjeća bolestan, iscrpljen, mentalno istrošen, kronično umoran, pod stresom,razdražljiv, depresivan i dalje ga muče isti zdravstveni problemi koji se i pogoršavaju.
S vremenom dolazi do narušavanja općeg zdravstvenog stanja izložene osobe, te do kronične iscrpljenosti obrambenog IMUNOLOŠKOG SUSTAVA. Tada, osim čitavog niza psihičkih smetnji, može doći do razvoja teških i neizlječivih tjelesnih oboljenja – bolesti metabolizma, autoimunih bolesti, te malignih oboljenja.
Fenomen ispunjavanja prostora NEGATIVNIM ENERGIJAMA u današnja vrlo nestabilna vremena, sve je prisutniji u životima mnogih ljudi. NEGATIVNE ENERGIJE generator su prave epidemije STRESNIH STANJA i IMAGINARNIH ( neutemeljenih ) ljudskih STRAHOVA, koji izazivaju niz NEGATIVNIH REAKCIJA – kronična napetost, razdražljivost, neizvjesnost, depresija, nesanica, kronični umor, iscrpljenost, negativna emocija, panične reakcije, negativno razmišljanje itd. ( spada u domenu PSIHIJATRIJE )
Zbog STRESA I STRAHOVA liječničke ambulante danas su prepune pacijenata, koji troše lijekove za umirenje, za spavanje, protiv depresije, protiv bolova i sl. Vegetativni živčani sustav kronično im je prepodražen, stalno su pod pritiskom, muči ih nesanica, imaju razne tjelesne bolne sindrome, pa pretpostavljaju i boje se da su teško bolesni.
Zahvaljujući modernom vremenu u kojem živimo UZ POMOĆ NANO-TEHNOLOGIJE, proizveden je POZITRON PLUS. To je višenamjenski zaštitni proizvod, koji u prostor oko sebe odašilje široki spektar POZITIVNIH FREKVENCIJA.
NEGATIVNE ENERGIJE kao uostalom i sve druge energije, šire se u prostoru na svojim frekvencijama, putem kojih penetriraju u prostore i predmete koji nas okružuju. Na takav način direktno ili indirektno negativno utječu na naše psihičko i tjelesno zdravlje.
Ukoliko dugoročno želimo sačuvati psihičko i fizičko zdravlje, najsigurniji način da to postignemo je, da se NEGATIVNOJ ENERGIJI suprotstavimo POZITIVNOM ENERGIJOM.
I po tom pitanju proizveli smo inovativno rješenje!
POZITRON PLUS u visokom postotku neutralizira PATOGENOST širokog spektra NEGATIVNIH ENERGIJA U PROSTORU. Svojim programiranim, pozitivnim frekvencijama interferira sa širokim spektrom negativnih frekvencija, te ih na taj način u VISOKOM POSTOTKU NEUTRALIZIRA.
POZITRON PLUS također vrlo pozitivno utječe na stabilizaciju vegetativnog živčanog sustava čovjeka i podiže prag energije svih organa u tijelu. Tako POZITIVNE FREKVENCIJE POZITRONA pomažu da budemo smireniji, opušteniji, imamo više energije, a posljedično, može ojačati naš OBRAMBENI IMUNOLOŠKI SUSTAV!
Zahvaljujući tome, organizam čovjeka postaje prirodno snažniji i otporniji na veliku većinu TJELESNIH I PSIHIČKIH OBOLJENJA, TE MOŽEMO POSTATI PRIRODNO OTPORNIJI I NA UTJECAJE ŠTETNIH ZRAČENJA.
POZITRON PLUS programiranim pozitivnim frekvencijama konstantno pozitivno stimulira naš organizam, tako da se tijelo lakše rješava nakupljenog stresa, napetosti, nervoze i anksioznosti.
Svojim POZITIVNIM ENERGETSKIM VIBRACIJAMA, pomaže čovjeku u otklanjanju faza dugih depresivnih raspoloženja! Bitno umanjuje razdoblja tuge i bezvoljnosti, diže našu životnu energiju, vraća volju za životom i stimulira nas da budemo POZITIVNIJI.
POZITRON PLUS stvara solidno POZITIVNO ENERGETSKO OKRUŽENJE u stanu, kući ili uredu, REVITALIZIRA ENERGIJU PROSTORA, te UVELIKE DOPRINOSI DA SE U PROSTORU U KOJEM BORAVIMO OSJEĆAMO UGODNIJE, VEDRIJE, BOLJEG RASPOLOŽENJA I OPTIMISTIČNIJEG POGLEDA NA ŽIVOT.
U takvom POZITIVNIJEM okruženju čovjek se osjeća puno bolje, a odnosi između ukućana ili zaposlenika, u zaštićenom području postaju puno skladniji.
REZULTAT:
POZITIVNA ENERGIJA PROSTORA-POJAČANA ENERGIJA ORGANIZMA

Mobirise
Adresa

MEDI SPA d.o.o. (Ltd.)
Vlade Gotovca 21
HR-10000 Zagreb

Kontakt

Varaždin Office: Sajmište 7, HR-42000 Varaždin,
Tel. #: +385 42/490 607
info@pozitronplus.com

Zagreb Office: ‘PREČKO’ SHOPPING CENTRE, Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb,
Tel.: +385 1/387 6064

Korisne informacije

Uvjeti korištenja
Kontakt