simple website builder


Laptop


Slično kao i sa mobilnim telefonima, u ogromnom je porastu količina vremena koju suvremeni čovjek provodi koristeći se prijenosnim računalom ( laptop ), tabletom i stolnim računalom. Oni su postali sastavni dio opreme radnog i životnog prostora, jer je suvremeni život postao gotovo nezamisliv bez korištenja interneta.

Mobirise

Pošto ti uređaji funkcioniraju na osnovu jakih baterija, ili su priključeni na električnu mrežu, njihovim kontinuiranim korištenjem također smo izloženi riziku od ELEKTRO STRESA. Na radnom mjestu, gdje provodite osam sati dnevno, također postoji rizik i od GEOPATOGENOG STRESA ( ukoliko sjedite na LOŠEM MJESTU ). Pošto se njihovi učinci u tom slučaju dupliciraju, tada se možete naći u posebno lošoj situaciji, jer u slučaju dugotrajne i kontinuirane izloženosti, ugroženo je Vaše zdravlje.
ŠTO UČINITI ?
Svakako preporučamo da u svaki LAPTOP, TABLET ili RAČUNALO, instalirate malu zaštitu koja pokriva radijus od 1 metra, kakvu koristite i u Vašem mobilnom telefonu – POZITRON PLUS MOBITEL. Na taj način, učinkovito ste se zaštitili od štetnih utjecaja tih uređaja, i puno ste sigurniji, jer ste dugoročno zaštitili svoje zdravlje. Zato smo za Vas pripremili vrlo pristupačne – OBITELJSKE POZITRON PLUS KOMPLETE. Toplo preporučamo, zaštitite sve mobilne telefone, tablete, laptope i računala koje često upotrebljavate.
 
JEDNOM INVESTIRATE – DUGOROČNA ZAŠTITA – NEPROCIJENJIVI REZULTATI

Mobirise

Obzirom da smo već puno novaca potrošili na moderne tehnologije i električne uređaje kojima smo se okružili, a sigurno ćemo trošiti i dalje bez puno razmišljanja (jer je to sasvim normalno), vrlo je važno početi razmišljati i o potencijalnim rizicima po naše zdravlje, koji sa njima dolaze. Zato je danas nužno izdvojiti i nešto malo novaca za zaštitu, i prihvatiti to kao investiciju u zaštitu osobnog zdravlja, i zdravlja svoje djece, te u sigurnije korištenje modernih tehnologija.
 
PREPORUKA
Preporučamo u Vaš stambeni ili poslovni prostor instalirati POZITRON PLUS sa radijusom djelovanja od 5 metara (višenamjenska zaštita manjeg stana, spavaće sobe, dječje sobe, dnevnog boravka ili manjeg ureda), ili sa radijusom djelovanja od 20 metara ( višenamjenska zaštita čitavog stana, kuće, poslovnog prostora ). Tako ste zaštitili cijeli životni ili poslovni prostor od vanjskih i unutrašnjih izvora ELEKTRO STRESA i GEOPATOGENOG STRESA. No, time ste ujedno osigurali i revitalizaciju energije u Vašem prostoru u kojem ćete se sada osjećate puno ugodnije, jer POZITRON PLUS ispunjava prostor programiranim pozitivnim frekvencijama, koje su kompatibilne sa fiziološkim frekvencijama ljudskog vegetativnog živčanog sustava.

Adresa

MEDI SPA d.o.o. (Ltd.)
Vlade Gotovca 21
HR-10000 Zagreb

Kontakt

Varaždin Office: Sajmište 7, HR-42000 Varaždin,
Tel. #: +385 42/490 607
info@pozitronplus.com

Zagreb Office: ‘PREČKO’ SHOPPING CENTRE, Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb,
Tel.: +385 1/387 6064

Korisne informacije

Uvjeti korištenja
Kontakt