how to make free website


Mobitel


KAKO MOBILNI TELEFONI UTJEČU NA ZDRAVLJE ČOVJEKA?
Mobilni telefon oko sebe širi radiovalove, a velika većina apsorbira se u ljudsko tijelo. Mala količina radiovalova uglavnom se smatra bezopasnom, međutim u slučaju dužeg i češćeg izlaganja, radiovalovi mogu imati negativne učinke na zdravlje čovjeka. Po tom pitanju, najopasniji trenutak razgovora je uspostavljenje veze. U tom trenutku, signal koji odašilje REPETITOR, kako bi uspostavio vezu između dva mobitela je najjači, i neprirodno jaka energija prodire duboko u mozak. Kada se uspostavi veza, radijski signal nije više tako jak.
No, postoji i drugi , vrlo agresivan FAKTOR RIZIKA. To je sama baterija mobitela, koja predstavlja vrlo jak izvor elektromagnetskog zračenja, i kad je mobitel uključen, i kad je isključen. Dakle, baterija mobitela zrači stalno.
Upravo zbog jake baterije, dolazi do ZAGRIJAVANJA MOŽDANOG TKIVA, a to može dovesti do:
• velikih problema sa poremećajem pažnje, posebice kod djece i mlađih osoba
• slabije koncentracije
• smanjene sposobnosti pamćenja
• poremećaja spavanja
• preranog starenja mozga i neuroloških poremečaja
• javlja se potencijalna opasnost od razvoja tumorskih oboljenja
( tumor mozga, tumor žlijezda slinovnica, tumor pužnice,
poremećaji štitnjače i sl.)
Najnovije znanstvene studije signaliziraju, da prečesto korištenje mobilnih telefona predstavlja sve veći ZDRAVSTVENI RIZIK za čovjeka, jer ogroman broj ljudi, a posebice djeca, rade provjeru svog mobitela prosječno 110 puta dnevno. A također, veliki broj odraslih i djece, koristi mobitel kao budilicu, te ga tokom noći drži neposredno uz krevet, pored glave. Tako smo izloženi štetnim učincima i danju i noću, kroz dugo vremensko razdoblje.
Također, sve više znanstvenih i medicinskih istraživanja dovode u neposrednu vezu zračenje mobilnih telefona, sa muškom i ženskom neplodnošću, te oštećenjem genetskog materijala – DNK. Trend neplodnosti kod mladih ljudi u posljednjih je nekoliko godina u velikom porastu, i dovodi ga se u direktnu vezu sa ELEKTRO STRESOM zbog nošenja mobilnih telefona u džepu, te korištenjem tableta i prijenosnih računala u krilu. Upozoravamo Vas i na ključeve za daljinsko otključavanje automobila, koji se također uglavnom čuvaju u džepu, ili u torbici neposredno uz tijelo. U njih je ugrađena vrlo snažna baterija, koja u nekim slučajevima zrači i pet puta jače od baterije mobilnih telefona. Dakle, svakodnevna, kontinuirana izloženost čovjeka ELEKTRO STRESU je danas vrlo visoka.
Ugradnjom zaštite u mobilni telefon, neutralizirati ćete i štetne učinke ključeva za daljinsko otključavanje automobila.
 
Mogući poremećaji uslijed čestog korištenja mobitela:
• glavobolja
• anksioznost, razdražljivost, napetost
• zujanje i zvonjava u ušima
• znojenje
• vruće uši
• kronični umor
PRINCIP ZAŠTITNOG DJELOVANJA :
POZITRON PLUS – MOBITEL programiran je tako da u prostor oko sebe ( cca. 1 metar) odašilje vlastiti , programirani spektar frekvencija, koje interferiraju sa patogenim spektrom radijskih frekvencija i patogenim spektrom elektromagnetskih frekvencija baterije mobitela, te ih neutraliziraju u visokom postotku ( preko 90 % ). Dodatnu vrijednost NANO – TECH ZAŠTITI daje pozitivni, stimulativni učinak na vegetativni živčani sustav čovjeka, što dodatno jača prirodnu obranu tijela od štetnih učinaka zračenja. POZITRON PLUS – MOBITEL predstavlja revolucionarnu NANO-TECH zaštitu od ELEKTRO STRESA i štetnih utjecaja zračenja mobilnih telefona ( računala, laptopa, tableta, električnih uređaja…), te tako izvrsno umanjuje njihovu štetnost po ljudsko zdravlje.
 
INSTALIRANJE ZAŠTITE
POZITRON PLUS – MOBITEL postavlja se između baterije mobitela i poklopca. Korisnici IPhonea ili pojedinih modela Smartphonea ( to su mobilni telefoni koje ne možete sami otvoriti ), trebaju nabaviti zaštitnu masku za svoj uređaj, te umetnu zaštitu između uređaja i zaštitne maske. U slučaju da ne želite koristiti zaštitnu masku, otiđite do prvog mobitel servisa, i zamolite da Vam instaliraju POZITRON PLUS ZAŠTITU u unutrašnjost Vašeg uređaja ( zaštita je tanka i može se instalirati u svaki model mobilnih telefona ). Projektirali smo iznimno tanku zaštitu, sa ciljem da se postavlja u bilo koji uređaj BEZ LJEPLJENJA. Tako zaštitnu karticu možete sačuvati dugoročno, neće se istrošiti i prilikom promjene mobilnog telefona ( tableta, laptopa, računala, električnih uređaja… ) jednostavno samo instalirate postojeću zaštitu u novi uređaj. Vijek trajanja POZITRON PLUS – MOBITEL je oko 5 godina. Radijus zaštitnog djelovanja je cca. 1 metar oko mobitela. Preporučamo zamjenu zaštite nakon 5 godina korištenja.
POZITRON PLUS posjeduje PRESTIŽNE CERTIFIKATE IZVRSNE UČINKOVITOSTI – a posebno ističemo medicinska testiranja izvršena na ZNANSTVENOM INSTITUTU BION – Institut za bioelektromagnetiku i novu biologiju, gdje je konvencionalnim medicinskim dijagnostičkim metodama dokazan njegov snažan zaštitni učinak na zdravlje čovjeka.

Mobirise
Adresa

MEDI SPA d.o.o. (Ltd.)
Vlade Gotovca 21
HR-10000 Zagreb

Kontakt

Varaždin Office: Sajmište 7, HR-42000 Varaždin,
Tel. #: +385 42/490 607
info@pozitronplus.com

Zagreb Office: ‘PREČKO’ SHOPPING CENTRE, Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb,
Tel.: +385 1/387 6064

Korisne informacije

Uvjeti korištenja
Kontakt