web page maker download


PIP kamera


Harry Oldfield britanski je znanstvenik i izumitelj, koji tijekom posljednjih 25 godina usavršava svoj sustav dijagnosticiranja i liječenja bolesti. Krajem 1980-ih izumio je kameru koja se skraćeno naziva PIP (engl. Polycontrast Interference Photography), a koja registrira uzorke interferencije fotona, to jest kako ambijentalno svjetlo djeluje na suptilna energetska polja. Pomoću Oldfieldove kamere moguće je registrirati boje energetskog polja čovjeka, te na taj način dijagnosticirati različite tjelesne, psihičke ( psihološke ) i energetske poremećaje. Pokazuje promjene u zdravlju snimanjem „prije“ i „ poslije“ tretiranja specifičnim zaštitnim proizvodom, lijekom ili bioenergetskim tretmanom stručnih osoba.
PIP KAMERA danas je usavršeni, visokosofisticirani patentirani software, koji preko odraza svjetlosti stvara naš energetski otisak. Kamera snima osobu koja stoji ispred bijelog platna ili zida, a na kompjuterskom ekranu paralelno se može vidjeti odraz energetskog polja u različitim bojama.
PIP sistem je optički digitalni proces, putem kojeg se bilježi interferenca svjetlosti na čovjeku i oko čovjeka, odnosno u njegovom energetskom polju. Fotoni koji se odbijaju o osobu koju se promatra, dvaput prolaze njenim energetskim poljem – jednom na ulazu u energetsko polje, a jednom na izlasku iz energetskog polja. Te uzorke interference fotona detektira i interpretira PIP software.
Energetsko polje je kod svakog čovjeka drugačijeg oblika. To ovisi o zdravstvenom stanju osobe koju se snima. Ako je taj čovjek bolestan ili ima neki psihički problem, to se odmah uočava i na prikazu energetskih meridijana tijela, koji su međusobno povezani.
Krajem 2013. Godine, poslali smo POZITRON PLUS našim partnerima iz Londona, koji su dogovorili testiranje proizvoda u Engleskoj. Na naše veliko zadovoljstvo, testiranje je odradio osobno Mr. Oldfield, u svom Londonskom laboratoriju.
Testiranje je trajalo oko sat i petnaest minuta na više proizvoda. Jedan dio zida bio je bijeli pano, ispred kojeg su stajale osobe ( jedna muška i jedna ženska osoba ), koje su se izmjenjivale. Jednom su snimane sa POZITRONOM PLUS, drugi puta bez POZITRONA. Mr.Oldfield držao je kameru koja je prikazivala video na velikom ekranu, i svako malo je napravio fotografiju.
Mr.Oldfield bio je vidno impresioniran zaštitnim učinkom POZITRONA PLUS! Nekoliko puta tokom snimanja pitao je – „ Odakle Vam ovaj proizvod ? Tko je to proizveo? Svaka čast ! Ovo je iznenađujuće ! Brzina djelovanja je izuzetna! „
Zaključak Mr. Oldfielda je – Ovo je izvrstan proizvod ! Rezultati testiranja su impresivni ! Imate proizvod sa najvećom brzinom pozitivnog zaštitnog utjecaja na zdravlje čovjeka, koji sam ikada vidio!
U prilogu Vam predstavljamo nekoliko snimaka iz laboratorija Mr. Harrya Oldfielda, koji Vam vrlo jasno prikazuju, koliko je POZITRON PLUS učinkoviti proizvod!

Mobirise

Snimka PIP kamerom napravljena je nakon 10 sekundi korištenja mobitela ( spajanje sa repetitorom), BEZ POSTAVLJANJA ZAŠTITE U MOBITEL! PIP kamera je prikazala štetno djelovanje ( CRVENO / RUŽIČASTE BOJE ) na području oko uha, glave i vrata snimane osobe.

Mobirise

Snimka PIP kamerom napravljena je nakon 10 sekundi korištenja mobitela ( spajanje sa repetitorom), SA UGRAĐENOM ZAŠTITOM U MOBITEL! PIP kamera prikazuje ODSUTNOST štetnog djelovanja ( PLAVA BOJA ) oko uha, vrata i glave muške osobe.

Mobirise

Snimka PIP kamerom napravljena u trenutku, kada osoba mobitelom ( BEZ ZAŠTITE ) razgovara sa drugom osobom. Prikaz mobitela je crvene boje, pojačana crvena boja na ruci znak je štetnog djelovanja.

Mobirise

Snimka PIP kamerom napravljena u trenutku, kada osoba mobitelom ( SA UGRAĐENOM ZAŠTITOM ) razgovara sa drugom osobom. Na ruci i mobitelu gubi se crvena boja, a pojavljuje se plava boja, koja predstavlja neutralizaciju štetnog djelovanja- ODMAH, NAKON SAMO 3-4 SEKUNDE !!!

Mobirise

PIP kamera prikazuje crveno-ružičastu boju u donjem dijelu lubanje i gornjem dijelu leđa. Osoba sa slike potvrdila je da ima česte probleme sa glavoboljama i bolne sindrome vratne kralježnice, uz napetost u gornjem dijelu leđa.

Mobirise

Osoba sa fotografije drži POZITRON PLUS- MOBITEL u ruci, neposredno pored glave, I PROBLEMATIČNO PODRUČJE POPRIMA PLAVE BOJE.

Mobirise

Snimka PIP kamerom prikazuje leđa ženske osobe. Crvena boja signalizira jako usporeni protok energije i potencijalne probleme sa bubrezima i bolnim sindromima leđa.

Mobirise

Snimka PIP kamerom prikazuje leđa iste ženske osobe. Žena u rukama ispred sebe drži POZITRON PLUS – OSOBNI, SA RADIJUSOM DJELOVANJA OD 3 METRA. Nakon samo nekoliko sekundi, crvena boja se gubi, a pojavljuje se plava! Plava boja prikazuje vrlo značajno poboljšanje protoka energije.

Adresa

MEDI SPA d.o.o. (Ltd.)
Vlade Gotovca 21
HR-10000 Zagreb

Kontakt

Varaždin Office: Sajmište 7, HR-42000 Varaždin,
Tel. #: +385 42/490 607
info@pozitronplus.com

Zagreb Office: ‘PREČKO’ SHOPPING CENTRE, Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb,
Tel.: +385 1/387 6064

Korisne informacije

Uvjeti korištenja
Kontakt