web page creator download


Štetno zračenje


Danas su ljudi više nego ikada, svjesni svoga zdravlja. No nažalost, postoje neki prirodni i umjetno stvoreni FAKTORI RIZIKA, koji mogu vrlo štetno utjecati na ljudski imunološko – obrambeni sustav, a ne možemo ih kontrolirati ( ELEKTROMAGNETSKA I GEOPATOGENA ZRAČENJA iz naše neposredne okoline ).
To su patološka zračenja, koja prolaze kroz naše kuće, stanove i poslovne prostore, utječu na promjenu polariteta naših stanica, mijenjaju naš prirodni bioritam i uzrokuju SINDROM BOLESNIH ZGRADA. Utjecaj na ljudsko zdravlje može biti vrlo dramatičan – od nesanice, razdražljivosti, glavobolje i pojačanog umora, do ozbiljnih tjelesnih i psihičkih oboljenja.
Diljem svijeta trenutačno postoji oko 5 milijardi mobilnih telefona, koji da bi funkcionirali, zahtijevaju pulsne vibracije visokih frekvencija. Zato je instalirana gusta mreža REPETITORA MOBITELSKIH SIGNALA, koja je i najgušća u naseljenijim mjestima. S jedne strane svi mi želimo imati besprijekornu uslugu vrlo kvalitetnog mobitelskog signala, a ne sviđa nam se da se REPETITORI ugrađuju na našim ili susjednim stambenim ili poslovnim objektima. Eto, to je i mali dokaz činjenice da živimo u moderno doba bežičnih tehnologija, i da osim što kupujemo najmoderniju tehnologiju koja nam pomaže u našem svakodnevnom životu, MORAMO POČETI MISLITI I O RIZICIMA ŠTO NAM SVE TO SA SOBOM DONOSI. Zato je vrlo bitno dobro razmisliti o tome kako se zaštititi od neželjenih učinaka modernih tehnologija.
Za ilustraciju, 2000. godine diljem svijeta bilo je samo 500 miliona korisnika mobilnih telefona, i 250 miliona korisnika Interneta globalno. U poslijednjih 5 godina, fiksne telefonske linije su u ekstremnom padu. Tako da danas postoji već preko 5 milijardi korisnika mobilnih telefona, u odnosu na 1,2 milijarde fiksnih linija.
Mnoge znanstveno-medicinske studije potvrđuju negativan utjecaj zračenja visokih frekvencija mobitela na ljudski organizam, i sve veći broj liječnika upozorava na opasnosti korištenja mobitela.
Činjenica je da svaka osoba ne osjeća negativne učinke elektromagnetskih zračenja ( naročito djeca ), ali je iznimno važno postati svjestan RIZIKA, i učinkovito zaštititi sebe i svoju djecu. Djeca predstavljaju POSEBNU RIZIČNU SKUPINU, obzirom da je njihovo tijelo ( posebice mozak ) još u razvoju, te je stoga daleko osjetljivije na vanjske utjecaje. Djeca su danas VISOKO RIZIČNA SKUPINA i zbog toga što se moderna tehnologija počela uvoditi u škole, pa su pod dvostrukim udarom, jer su i kod kuće iznadprosječno izložena bežičnoj tehnologiji. Po tom pitanju i SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA upozorava, da svaku novu tehnologiju treba pojačano pratiti, jer postoje i nagađanja da su osim neplodnosti i malignih oboljenja, zbog prevelike izloženosti, u budućnosti moguće i genetske promjene.

Mobirise
Adresa

MEDI SPA d.o.o. (Ltd.)
Vlade Gotovca 21
HR-10000 Zagreb

Kontakt

Varaždin Office: Sajmište 7, HR-42000 Varaždin,
Tel. #: +385 42/490 607
info@pozitronplus.com

Zagreb Office: ‘PREČKO’ SHOPPING CENTRE, Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb,
Tel.: +385 1/387 6064

Korisne informacije

Uvjeti korištenja
Kontakt