best website builder


Što je Pozitron Plus?


Upravo zahvaljujući modernom vremenu u kojem živimo i strelovitom napretku tehnologije, proizveden je jedinstveni NANO – TECH PROIZVOD, za svjetsko tržište, zahvaljujući mogućnostima koje pruža NANOTEHNOLOGIJA. Pojam NANO ZNANOSTI i NANO TEHNOLOGIJA obuhvaća znanstveni i tehnologijski razvoj struktura i sustava, čije su dimenzije reda veličine nanometra (0,000000001 metra). Na tim dimenzijama javljaju se jedinstvena svojstva i funkcionalnost materijala, koji se mogu koristiti u razne svrhe.
POZITRON PLUS višefunkcionalan je, inovativan NANO-TECH PROIZVOD.
Predstavlja VRLO KORISTAN KUĆNI ILI POSLOVNI SUSTAV, ZA NEUTRALIZACIJU PATOGENOSTI ŠIROKOG SPEKTRA ŠTETNIH ZRAČENJA. Ujedno služi za PODIZANJE ENERGIJE ORGANIZMA, ZA UBLAŽAVANJE STRESNIH STANJA KOD ČOVJEKA, I OMOGUĆUJE POZITIVNU ENERGETSKU STABILIZACIJU SVAKOG PROSTORA U KOJEM ČOVJEK BORAVI!
Proizveden je od 6 vrsta specijalno pripremljenih i obrađenih celuloidnih materijala tehnikom za stvaranje tankih filmova superiornih karakteristika. To je prva faza proizvodnje, gdje je na svakom POZITRONU, pozicioniranjem ultravisokih preciznosti pripremljeno i definirano 40 točaka za daljnju obradu.
U drugoj fazi, kroz sofisticirani NANO-TEHNOLOŠKI PROCES, u svaku od 40 točaka implementira se programirana informacija. To se može usporediti s pohranom podataka u mikročip.
Tako se prvotnom materijalu potpuno promijeni molekularna struktura, a novonastali materijal, u prostor oko sebe emitira vlastiti elektromagnetski spektar pozitivnih frekvencija, na koji je programiran.
Svaki POZITRON PLUS u stvari funkcionira kao MALI ODAŠILJAČ TOČNO PROGRAMIRANOG, ŽELJENOG SIGNALA, koji nije vezan za električne izvore, niti nema veze sa magnetima. Dakle, POZITRON odašilje u prostor čitav spektar pozitivnih elektromagnetskih vibracija, a do organizma se prenosi takozvana – INFORMACIJA REZONANCIJE ENERGIJE (IRE), i na taj način usklađuje se s frekvencijama tijela.
Svaki čovjek također ima vlastiti elektromagnetski potencijal, i naše tijelo vibrira u harmoniji vlastitih frekvencija. Prirodna fiziološka frekvencija naših organa i organskih sustava, reagira na podražaje elektromagnetskih frekvencija iz naše okoline. Negativne frekvencije izazivaju poremećaj ravnoteže u stanici. Prirodni biološki procesi izbačeni su iz ravnoteže, a kao posljedica nastaje STRES ORGANIZMA. Narušava se PSIHO-FIZIČKA RAVNOTEŽA čovjeka, te je tako stvorena izvrsna podloga za razvoj konkretnih TJELESNIH I PSIHIČKIH OBOLJENJA.
POZITRON PLUS , neutralizira negativne frekvencije elektromagnetskih polja, emitiranjem čitavog spektra pozitivnih frekvencija. Pozitivne frekvencije interferiraju sa negativnim, usklađuju se sa frekvencijama ljudskog tijela i ne dolazi do štetnog utjecaja na organizam. Tako je eliminiran STRES ORGANIZMA.
Zahvaljujući tome, POZITRON PLUS samo postavite u prostor koji želite zaštititi, a on će po fizikalnom principu INTERFERENCIJE, U VISOKOM POSTOTKU NEUTRALIZIRATI PATOGENOST ŠIROKOG SPEKTRA ŠTETNIH ZRAČENJA I ISPUNITI ŽIVOTNI ILI RADNI PROSTOR POZITIVNOM ENERGIJOM! Ta pozitiva često se u prostoru može i osjetiti!
POZITRON PLUS – BENEFICIJE
POZITRON PLUS U VISOKOM POSTOTKU NEUTRALIZIRA PATOGENOST ŠIROKOG SPEKTRA ŠTETNIH ZRAČENJA. VAŽNO JE NAGLASITI DA ZRAČENJA I DALJE POSTOJE, NE MOŽEMO IH UNIŠTITI, no POZITRON PLUS svojim frekvencijama neutralizira njihov utjecaj, te im na taj način U VISOKOM POSTOTKU, BITNO OSLABLJUJE PATOGENOST ( preko 90 % ).
POZITRON PLUS vrlo pozitivno utječe na STABILIZACIJU VEGETATIVNOG ŽIVČANOG SUSTAVA ČOVJEKA i podiže razinu energije svih organa u tijelu. Tako nam pozitivne frekvencije POZITRONA pomažu da budemo SMIRENIJI, OPUŠTENIJI, IMAMO VIŠE ENERGIJE, a posljedično, s vremenom može ojačati naš OBRAMBENI IMUNOLOŠKI SUSTAV! Zahvaljujući tome, organizam čovjeka postaje prirodno snažniji i otporniji na veliku većinu TJELESNIH I PSIHIČKIH OBOLJENJA, TE MOŽEMO POSTATI PRIRODNO OTPORNIJI I NA UTJECAJE ŠTETNIH ZRAČENJA.
POZITRON PLUS programiranim frekvencijama konstantno pozitivno stimulira naš organizam, tako da se tijelo lakše rješava nakupljenog stresa, napetosti, nervoze i anksioznosti. Svojim POZITIVNIM ENERGETSKIM VIBRACIJAMA, pomaže čovjeku u otklanjanju faza dugih depresivnih raspoloženja! Bitno umanjuje razdoblja tuge i bezvoljnosti, diže našu životnu energiju, vraća volju za životom i stimulira nas da BUDEMO POZITIVNIJI.
POZITRON PLUS stvara solidno POZITIVNO ENERGETSKO OKRUŽENJE u stanu, kući ili uredu, te uvelike doprinosi da se u prostoru u kojem boravimo osjećamo ugodnije, vedrije, boljeg raspoloženja i optimističnijeg pogleda na život.
POZITRON PLUS nema nikakvih negativnih ili neželjenih utjecaja na ljudski organizam, a pozitivno će utjecati i na male netom rođene bebe, na zdrave osobe, a posebno je važan za osobe sa već narušenim zdravljem. Mogu ga koristiti i osobe sa ugrađenim elektro stimulatorom srca, jer se ne bazira na radu putem magneta ili strujnih krugova.
DOKAZI KVALITETE I UČINKOVITOSTI
Učinjeno je nekoliko stotina eksperimenata, ispitivanja postojanosti proizvoda i provjera od strane inovatora, proizvođača i više desetaka profesionalnih stručnjaka na području KOMPLEMENTARNE I KLASIČNE MEDICINE.
Povratne pozitivne informacije stotine naših kupaca, i više su nego oduševljavajuće.
Učinkovitost POZITRONA PLUS na čovjeka, znanstveno je ispitana na EUROPSKOM INSTITUTU BION u Ljubljani – INSTITUT ZA BIOELEKTROMAGNETIKU I NOVU BIOLOGIJU. Korištene su mnoge medicinske dijagnostičke metode na istim ljudima ( jednom sa korištenjem POZITRONA PLUS, a drugi puta kao kontrola, bez POZITRONA ). Potvrđena je vrlo visoka ocjena učinkovitosti proizvoda, te je dobiven prestižni CERTIFIKAT ZAŠTITNOG UTJECAJA uz opsežan elaborat sa opisom korištenih medicinskih metoda. CERTIFIKAT JE PRIZNAT u medicinskim, u znanstvenim krugovima, te u slučaju potrebe, ima snagu i sudskog dokazivanja UČINKOVITOSTI PROIZVODA.
POZITRON PLUS posjeduje najviše ocjene stručne komisije certificiranih stručnjaka HRVATSKOG UDRUŽENJA ZA PRIRODNU I ENERGETSKU MEDICINU (HUPED), uz pismeno RJEŠENJE sa elaboriranim iznadprosječno snažnim zaštitnim učinkom – preko 90 posto. Posjeduje i prestižni PISMENI DOKUMENT KAO DOKAZ KVALITETE I DJELOTVORNOSTI – CERTIFIKAT I LICENCU učinkovitosti pod brojem 0770 – D – 2014.
Proizvod posjeduje ČAK SEDAM MEDALJA I SPECIJALNIH PRIZNANJA S POSEBNIM POSVETAMA STRUČNOG ŽIRIJA, NA SAJMOVIMA INOVACIJA U NURNBERGU, BRISLU I ZAGREBU, od kojih se posebno ističu KRISTALNI GLOBUS, ZLATNA MASKA, ZLATNA STATUA ANĐELA S RAŠIRENIM KRILIMA, i osvojeno prvo mjesto sa ZLATNOM MEDALJOM na sajmu inovacija u BRUXELLESU(Briselu).
U posljednje 2 godine bilježimo izvrsne rezultate pozitivnog utjecaja u životinjskom svijetu, koji od svih dokaza, certifikata i priznanja predstavljaju u stvari NAJVRIJEDNIJI KRUNSKI DOKAZ UČINKOVITOSTI POZITRONA PLUS, jer životinje nikako nije moguće potkupiti da dokažu pozitivan učinak, i životinje nikako ne mogu funkcionirati na osnovu PLACEBO EFEKTA ! Zato ih smatramo KRUNSKIM DOKAZOM učinkovitosti proizvoda.
Postoji više modela POZITRONA PLUS, tako da svaka osoba, obitelj ili radna organizacija ima priliku učiniti nužan korak, u smislu zaštite osobnog zdravlja uz pomoć modernog NANO – TECH riješenja.
JEDNOM INVESTIRATE – DUGOROČNA ZAŠTITA – NEPROCIJENJIVI REZULTATI

Mobirise
Adresa

MEDI SPA d.o.o. (Ltd.)
Vlade Gotovca 21
HR-10000 Zagreb

Kontakt

Varaždin Office: Sajmište 7, HR-42000 Varaždin,
Tel. #: +385 42/490 607
info@pozitronplus.com

Zagreb Office: ‘PREČKO’ SHOPPING CENTRE, Slavenskog 1, HR-10000 Zagreb,
Tel.: +385 1/387 6064

Korisne informacije

Uvjeti korištenja
Kontakt